AFİDER'den Şehit Yarbay Songül Yakut Kütüphanesi

Ankara Fenerbahçeli İş Adamları ve Yöneticiler Spor Kulübü Derneği tarafından ATO 65. Yıl Ortaokulu'nda oluşturulan Şehit Yarbay Songül Yakut Kütüphanesi açıldı

Ankara Fenerbahçeli İş Adamları ve Yöneticiler Spor Kulübü Derneğince (AFİDER) ATO 65. Yıl Ortaokulu'nda Şehit Yarbay Songül Yakut Kütüphanesi ve Gökhan Deniz Zeka Oyunları Atölyesi açıldı.

Altındağ ilçesinde yer alan okuldaki törene AFİDER Başkanı Engin Aygüney, okul müdürü Işık Yetkin İlter, şehit Yakut'un ablası Hüsniye Yakut, dernek yönetim kurulu üyeleri, AFİDER Kız Voleybol Takımı sporcuları ve diğer yetkililer katıldı.

Aygüney, ikinci kütüphanelerini açtıklarını belirterek, "Hedefimiz her ay bir kütüphane açmak. Topluma ne kadar çok hizmet verebilirsek, ne kadar çok eğitime katkı verebilirsek hedeflerimizi gerçekleştirmiş olacağız." diye konuştu.

Hüsniye Yakut da şehidin isminin kütüphaneye verilmesini ve burada yaşatılacak olması nedeniyle dernek yetkililerine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Şehit Yarbay Songül Yakut Kütüphanesi ve Gökhan Deniz Zeka Oyunları Atölyesi'nin açılışı gerçekleştirildi.

Kütüphanede bulunan masalarda başta Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman olmak üzere sarı-lacivertli ekipte forma giymiş eski futbolcuların isimleri yer aldı.

Kaynak: AA