Gollercepte'de En Çok İzlenen Gol Mariano'dan

Turkcell’in futbol uygulaması GollerCepte üzerinden 11. haftada atılan 28 gol, 111 bin 568 kez izlendi

Turkcell’in futbol uygulaması GollerCepte üzerinden 11. haftada atılan 28 gol, 111 bin 568 kez izlendi.

Şirket açıklamasına göre, Turkcell’in GollerCepte uygulamasında 11. haftanın en popüler golü Galatasaray’ın yıldızı Mariano’dan geldi. GollerCepte uygulaması üzerinden Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında atılan toplam 28 gol, 132 bin 45 kez izlenirken Galatasaray’ın evinde Gençlerbirliği karşısında attığı ilk gol, 6 bin 177 kez takip edildi.

GollerCepte uygulamasında bu hafta gol ve özetleriyle birlikte en çok takip edilen karşılaşma Galatasaray-Gençlerbirliği maçı oldu. İstanbul’daki maçın özeti, GollerCepte uygulaması sayesinde 65 bin 606 kez izlendi.

Galatasaray’ın 5-1’lik galibiyetiyle biten karşılaşmadan sonra uygulamanın en popüler mücadelesi ise 33 bin 987 kişi tarafından izlenen Göztepe -Beşiktaş maçı oldu.

Tüm operatörlere açık olan uygulama üzerinden Süper Lig’in 11. haftasındaki karşılaşmalar toplam 132 bin 45 kez tarafından takip edildi.

Gollerle birlikte Avrupa’dan maç özetleri ve takımların haberlerinin de yer aldığı taraftarlar uygulaması Apple ve Google uygulama marketlerinden ya da GC yazıp 4515’e kısa mesaj göndererek indirilebiliyor.

GollerCepte kullanıcılarına videolar haricinde seçtikleri takımla ilgili birçok bilgi de SMS ile cep telefonlarına geliyor.

Taraftarlar ayrıca "www.gollercepte.tv" internet adresine de ücretsiz olarak ulaşabiliyor.

Kaynak: AA