Ünlü İsimler 'Tasarım Pazarı'nda

Başarılı İş Kadınları Platformu'nun Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlediği 'BİKAP Tasarım Pazarı'nda, aralarında Pınar Altuğ, Ayşe Tolga, Sinem Güven'in de bulunduğu girişimci kadınlar, ürünlerini satışa sundu Etkinlikte, ünlü futbolcu ve basketbolcuların imzaladığı forma, top, eldiven ve kramponların satışından elde edilecek gelir Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak.

Başarılı İş Kadınları Platformu’nun (BİKAP) Gaziantep Büyükşehir Belediyesinin katkısıyla düzenlediği BİKAP Tasarım Pazarı'nda, aralarında ünlü isimlerin de yer aldığı girişimci kadınlar, ürünlerini satışa sundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile BİKAP yöneticileri Bilge Kuru Eren, Öznur Yakın ve Ebru Erbaş tarafından açılan pazarda, Gaziantep ve İstanbul'dan kadın girişimcilerin firmalarına ait takıdan yemeğe, giysiden ayakkabıya kadar pek çok ürün stantlarda yer aldı.

Açılışın ardından stantları gezen ve girişimci kadınlarla sohbet eden Şahin, yaptığı konuşmada, "Şimdi Gaziantep'e gelme zamanı" sloganıyla başlattıkları kampanyanın devam ettiğini belirterek, insanların kente gelmeleri için pek çok neden bulunduğunu söyledi.

Gaziantep'in bir lezzet başkenti, kültür ve sanat şehri olduğunu ifade eden Şahin, şunları kaydetti:

"Herkes ailesiyle birlikte Türkiye'nin ve Avrupa'nın en güzel hayvanat bahçesini gezmek için Gaziantep'e gelecek. Güzel mozaiğin içinde bugün BİKAP da var. İstanbul'un gözde markalarıyla burada olmasını kadın girişimciliğini desteklemek açısından çok mühim buluyorum. Kendi markalarımızla birlikte olması da başka bir derinlik katıyor. Özellikle kadınlarımızın bakışı, duygusal zekası, tasarım kabiliyetleri halkla iletişim boyutuyla bu alanda çok iddialılar. Biz onların bu iddiasına karşı diyoruz ki gelin birlikte bütün dünyaya bir ses verelim ve Gaziantep'ten, özgün tasarımlarla bir fark yaratalım, bunu büyüterek devam edelim."

Tasarım pazarında ünlü isimler Pınar Altuğ, Özlem Yıldız, Emel Yıldırım, Sinem Güven ve Ayşe Tolga da kendi ürünleriyle stant açtı.

Öte yandan ünlü futbolcu ve basketbolcuların imzaladığı forma, top, eldiven ve kramponlar da pazarda satışa sunuldu. Bu ürünlerin satışından elde edilen gelir Ampute Milli Futbol Takımı’na bağışlanacak.

Etkinlik yarın sona erecek.

Kaynak: AA