Brezilyalı Sayı Kraliçesi Çanakkale Belediyespor'da

Vestel Sultanlar Ligi’nde yer alan Çanakkale Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Brezilyalı başarılı orta oyuncusu Joyce Gomes da Silva ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Sezona kötü bir başlangıç yapan Çanakkale Belediye Bayan Voleybol Takımı, 33 yaşındaki Brezilyalı orta oyuncusu Joyce Gomes da Silva’yı renklerine bağladı. Kulüp tesislerinde gerçekleşen imza töreninde konuşan Çanakkale Belediye Bayan Voleybol Takımı Başkan İsmet Güneşhan, "Ligin başında bir takım talihsizlikler yaşadık. Kamp sırasında ve ilk maçımızda sakatlıklar yaşadık. İyi ve tecrübeli bir takımız. Bunların üstesinden gelebilecek güçteyiz. Bugün 2 yıldır Bursa Büyükşehir Belediyespor’da oynayan Joyce Gomes da Silva’yı kadromuza katıyoruz. Geçtiğimiz yıl sayı kralı olan Joyce, takımımıza büyük bir güç katacak. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Beylikdüzü maçı ile çıkışa geçeceğimizi umuyoruz. Taraftarımızdan isteğimiz bu maçta bizleri yalnız bırakmamaları" dedi.

İmza sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Joyce Gomes da Silva ise Çanakkale’de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, “Geçen yıl Bursa’da oynadım. Güzel bir sezon geçirdim. Şimdi Çanakkale için ter dökeceğim. Farklı bir yıl, farklı bir şehir. Benim için güzel bir tecrübe olacak” diye konuştu.

Kaynak: İHA