Yeni Altındağ Belediyespor 3 Golle Galip

TFF 3. Lig’in 11. haftasında Yomraspor’u konuk eden Yeni Altındağ Belediyespor, sahadan 3 puanla ayrıldı. Altındağ temsilcisi, geçen haftaki zorlu Bayrampaşa deplasmanından sonra Yomraspor’u da eli boş gönderdi. 3 puanı 3 golle alan mavi-beyazlılar, bu sonuçla puanını 13’e yükseltti.

Yeni Altındağ Belediyespor, karşılaşmaya hızlı başladı.

Dakikalar henüz 5’i gösterdiğinde Eycan Kaya, takımını 1-0 öne geçirdi. Mutlak 3 puan parolasıyla sahaya çıkan mavi-beyazlı takım, ikinci yarıya da kontrollü başladı.

İkinci golü bulup rahatlamak isteyen Yeni Altındağ Belediyespor’da sahneye takımın tecrübeli isimlerinden Salih Yurt çıktı. 70. dakikada skor tabelasını değiştiren Salih, takımını 2 farklı üstünlüğe taşıdı. Altındağ temsilcisinde son sözü söyleyen isim ise İsmail Sevindi oldu.

“Haklı bir galibiyet aldık”

Yeni Altındağ Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Şen, önemli bir galibiyet aldıklarının altını çizdi. Her hafta daha iyiye gittiklerini söyleyen Ali Şen, teknik heyeti ve oyuncuları tebrik etti. Oyunun kontrolünü baştan aşağı ellerinde tuttuklarını dile getiren Ali Şen, “Geçen haftaki galibiyetle birlikte bu hafta evimizde aldığımız galibiyet çok daha anlamlı hale geldi. Galibiyet serisini devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Ali Şen, haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek aynı performansı gelecek hafta Kemerspor karşısında da göstermek istediklerini söyledi.

Kaynak: İHA