Ümit Milli Futbol Takımı, İstanbul'da Toplandı

Milliler, 2019 21 Yaş Altı Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Malta ve Belçika ile yapacağı maçların hazırlıklarına başladı.

Ümit Milli Futbol Takımı, 2019 21 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Malta ve Belçika ile yapacağı maçlar öncesi İstanbul'da toplandı.

Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'da bulunan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde bir araya gelen milli futbolcular, ilk antrenmana çıktı.

Ay-yıldızlılar, 10 Kasım Cuma günü TSİ 17.00'de Malta'yla deplasmanda, 14 Kasım Salı günü ise aynı saatte İstanbul'da, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda Belçika ile karşı karşıya gelecek.

Türkiye, 6 takımın yer aldığı 6. Grup'ta yaptığı 3 maçta 2 puanla beşinci sırada bulunuyor.

Teknik direktör Abdullah Ercan yönetimindeki Ümit Milli Takım'ın aday kadrosunda şu futbolcular yer alıyor:

Kaleci: Muhammed Şengezer (Bursaspor), Uğurcan Çakır (Trabzonspor)

Defans: Mehmet Zeki Çelik (İstanbulspor), Abdurrahim Dursun (Trabzonspor), Merih Demiral (Sporting Lizbon 2), Ertuğrul Ersoy, Rüştü Hanlı (Bursaspor), Alperen Babacan (Teleset Mobilya Akhisarspor)

Orta saha: Ali Mert Aydın, Alican Özfesli (Altınordu), Orkan Çınar (Beşiktaş), Melih Okutan (Boluspor), Caner Koca (SBS İnşaat Kırklarelispor), Sedat Şahintürk (Balıkesirspor Baltok), Doğanay Kılıç (Göztepe), Dorukhan Toköz (Eskişehirspor), Hasan Özkan (Östende), Deniz Hümmet (Gefle), Oğulcan Çağlayan (Çaykur Rizespor)

Forvet: Kubilay Kanatsızkuş (Bursaspor), Umut Dilan Bozok (Nimes Olimpique)

Kaynak: AA