Artvin Hopaspor'dan Anlamlı Ziyaret

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Çakmak ve yöneticileri, Artvinspor'u ziyaret etti.

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Artvin Hopaspor'un Başkanı Mubin Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri, Artvin Amatör Lig'de mücadele eden Artvinspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Artvinspor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım, ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını, Artvin Hopaspor'un bu yıl 3. Lig'e yükselmesini camia olarak canı gönülden istediklerini söyledi.

Artvin'de spora büyük bir özlem ve tutkunun olduğunu belirten Yıldırım, "İlimizde spora, özellikle futbola büyük bir özlem ve tutku var. Gençlerimizi sporla buluşturmak ve ilimizde sporun gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla Artvinli esnaflar olarak bir araya geldik. Kulüp olarak ferdi spor branşlarına da çok önem veriyoruz. Yakın zamanda halk oyunları, okçuluk gibi branşları da faaliyete geçirmeyi planlıyoruz." dedi.

Artvin Hopaspor Kulübü Başkanı Mubin Çakmak ise güçlü bir yönetim kurulu oluşturduklarını ifade ederek, "Ligde hedefimiz şampiyonluktur. Kaliteli futbolcularımız var. Taraftar ve ilçe bizlerden bu yıl şampiyonluk bekliyor. Artvin ilinde mutlaka bir futbol takımının profesyonel ligde olması için var gücümüzle çalışıyoruz." diye konuştu.

Artvin'in adını taşıyan Artvinspor'u çok önemsediklerini vurgulayan Çakmak, "Bizleri bugün ağırlayan Artvinspor Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Yıldırım ile üyelerine çok teşekkür ediyoruz. Bu tür ziyaretlerin ve ağırlamaların mevcut birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendireceğine inanıyoruz. Artvinspor Kulübü'nün değerli yöneticilerini bizler de Hopa'da ağırlamak istiyoruz." ifadesini kullandı.

Ziyaretin sonunda Artvinspor Başkanı Yıldırım, Mubin Çakmak'a isminin yazılı olduğu Artvinspor forması ve atkısı hediye etti.

Kaynak: AA