Bilecikspor 90'Da Güldü

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 7’nci hafta müsabakasında Bilecikspor, Söğüt deplasmanında 90’da güldü.

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 7’nci hafta müsabakasında Bilecikspor, zorlu Söğüt deplasmanında Söğüt Spor’u uzatmalarda bulduğu golle 2-1 yenerek, puanını 21’e çıkardı. Söğüt İlçe Stadında başlayan müsabakada iki takım oyuncuları birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Orta sahada ikili mücadele şeklinde geçen maçın 42’inci Ertuğrul Yağcı’nın golüyle 1-0 öne geçti. Bu gol sonrası karşılıklı bulunan ataklar sonuçsuz kalınca ilk yarı deplasman ekibi 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Maçın ikinci yarısında daha atak bir oyunla maça başlayan Bilecikspor forvet oyuncusu Caner Güner ile bulduğu yüzde yüzlük gol pozisyonlarından yararlanamadı. Maçın 82’inci dakikasında gelişen Söğütspor atağında Türker Işık topu filelere göndererek durumu 1-1’e getirdi. Bu gol sonrası Bilecikspor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince maçın orta hakemi Sevindik Çetinkaya maçın sonuna 4 dakikalık uzatma ekledi. Bu uzatma süresinde Bilecikspor bulduğu bir pozisyonda Caner Güner’in ayağından bulduğu golle durumu 2-1’e getirdi. Bu gol büyük sevinç yaşayan Bileciksporlu oyuncular ve teknik heyet gol sevincini uzun süre yaşadılar. Bu gol sonrası maçta başka gol olmazken Bilecikspor maçı 2-1 kazanarak, ligde 7’de 7 yaptı.

"Önümüzde 2 zorlu maçımız var"

Maç sonu maçı değerlendiren Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, zorlu bir deplasmanda son anda attıkları golle kazanması bildiklerini belirterek, "Bu maç bizim için zor oldu. İlk yarı bulduğumuz gol sonrası bir gol daha bulmadık. Bunun sıkıntısını çektiğimiz anlarda kalemizde bir gol yedik. Bu gol sonrası maçın bitmesine 7 dakika vardı. Bulduğumuz atakları değerlendiremeyince sonuç böyle oluyor. Ama son dakikalarda tecrübenin de sayesinde Caner golüyle maçı kazanması bildik. Şimdi önümüzde 2 zorlu maçımız var. Onları kazanmak istiyoruz" dedi.

Bilecikspor bu galibiyle puanını 21’e çıkararak averajla ikinci sıradaki yerini korurken, Söğütspor bu mağlubiyetle 9 puanla kaldı.

Kaynak: İHA