Grandmedical Manisaspor'dan Transfer

TFF 1. Lig ekiplerinden Grendmedical Manisaspor, U21 A takım kadrosundan alınan defans oyuncusu Berk Cambaz ile profesyonel 3,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Manisaspor Kulübü Başkanı Abdullah Mergen, yaptığı açıklamada, kulübün 18 yaşındaki Manisaspor U21 A takımı kadrosunda yer alan Cambaz ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladığını belirtti.

Berk Cambaz ile teknik heyetin raporu doğrultusunda profesyonel sözleşme imzaladıklarını aktaran Mergen, "Berk gelecek vadeden genç oyuncularımızdan bir tanesi. Kendisine bu yeni süreçte başarılar diliyorum. Göreve geldiğimiz günden bu yana yönetim kurulu olarak alt yapıya önem veriyoruz. A takımdaki altyapı oyuncularımızın sayısının artması, Grandmedical Manisaspor'un yarınlarına yapılan bir yatırımdır." ifadelerini kullandı.

Mergen, Berk Cambaz'ın yetiştiricilik bedeli konusunda gösterdikleri kolaylıktan dolayı da Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Göztepe Kulübü yetkililerine teşekkür etti.

Berk Cambaz ise kendisine güvenenleri utandırmayacağını ve verilen fırsatı iyi değerlendirmek için çok çalışacağını belirtti.

Kaynak: AA