Bakan Osman Aşkın Bak'tan Şampiyon Badmintonculara Tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Gençler Badminton Şampiyonası’nda altın madalya kazanan Zehra Erdem ile Bengisu Erçetin’i tebrik etti.

Çekya’da gerçekleştirilen organizasyonda Zehra Erdem-Bengisu Erçetin çifti, rakiplerini geride bırakarak Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Tek kadınlarda da Zehra Erdem, Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Türkiye şampiyonada takım halinde ise Avrupa ikinciliğini elde etti.

Bakan Osman Aşkın Bak’tan Tebrik Mesajı

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Avrupa Gençler Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil ederek güzel sonuçlar elde eden milli sporcular için bir tebrik mesajı yayımladı. Bakan Bak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Çekya’da gerçekleştirilen Avrupa Gençler Şampiyonası’nda ülkemizi büyük bir başarıyla temsil ederek bizleri gururlandıran Zehra Erdem ile Bengisu Erçetin’i yürekten kutluyorum. Şampiyonada çiftler kategorisinde rakiplerine karşı üstün performans göstererek altın madalya kazanan sporcu kardeşlerimi kutluyor; elde edilen bu başarıda emeği geçenlere, ülkem ve milletim adına teşekkür ediyorum."

Kaynak: İHA