Artvinspor'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Artvinspor Kulübü yönetimi, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığına yapılan saldırıda şehit düşen Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın ailesini ziyaret etti.

Kulüp Başkanı İrfan Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri Özlem Sarayoğlu, Nurettin Albayrak, Cihat Uzun, Göksen Sönmez, Asım Yılmaz, Hakan Ermiş, Murat Küçükay, Kulüp Müdürü Yaşar Akay ile Artvinspor'un eski futbolcusu ve antrenörü Mehmet Özyadın, şehit Acar'ın Küplüce köyündeki kabrini ziyaret etti.

Yıldırım, şehidin kabrinde bulunan anı defterine "Vatan size minnettardır, ülke olarak sizlerle gurur duyuyoruz." yazdı.

Ardından şehidin babası Nebi ve annesi Fatma Acar'ı ziyaret eden Yıldırım ve beraberindekiler, aileye başsağlığı diledi.

Şehitliğin en yüce makam olduğunu belirten Yıldırım, "Şehitlerimiz ve gazilerimizle gurur duyuyoruz. Şehidimizin ailesinin acılarını paylaşıyoruz. Bize düşen şehidin ailesinin, yakınlarının yanında olmak. Şehitlerimizi unutmayacağız, unutturmayacağız. Devletimiz ve milletimiz tüm şehitlerimize her zaman minnettardır." dedi.

Şehidin babası Nebi Acar ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, oğullarını vatan, devlet, şanlı bayrak ve din için şehit verdiklerini, oğullarıyla gurur duyduklarını söyledi.

Yıldırım, ziyaret sonunda Nebi ve Fatma Acar'a, Artvinspor forması, beresi ve atkısını hediye etti.

Kaynak: AA