Sarıkamış İçin İstişare Toplantısı Düzenlendi

Sarıkamış'da ilçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı tarafından, STK'lar, siyasi parti temsilcileri, esnaf ve spor camiasından ilgililerin katıldığı bir istişare toplantısı düzenlendi.

Sarıkamış Turizm Uygulama Otel'inde düzenlenen toplantıda konuşan, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Karaman, "İlçede kayağın yanında diğer spor branşlarının da gelişmesi gerekir. Spor bizim için çok önemli. Yeni kurulan Sarıkamış Gençler Birliği Spor Kulübü bizler için çok önemli. Özellikle geçtiğimiz yıl genç takımlarımızın ciddi başarıları oldu. Bu yıl da genç takımımızda oynayan sporcularımızdan başarılar bekliyoruz." diye konuştu.

Belediye Başkanı Göksal Toksoy da Sarıkamış'ta yapılan altyapı ve kayak merkezi ile ilgili tamamlanan ve yapımı devam eden projeler hakkında bilgi verdi.

Sarıkamış'ta sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini aktaran Toksoy, "Amatör kümede oynayan Sarıkamış Gençler Birliği Spora başarılar diliyorum. Hepinizden bu takıma destek vermenizi istiyorum.Sarıkamış her alanda kısa süre içerisinde şaha kalkacak." dedi.

Toplantıya, Sarıkamış 9. Komando Tugay Komutanı Piyade Albay Bilgin Çetinbağ, Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış Emniyet Müdürü Kamber Ruhi Yıldırım, siyasi parti ilçe temsilcileri, esnaflar, spor kulübü yöneticileri ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA