Medipol Başakşehir Beraberliği Uzatmalarda Kurtardı

Turunculacivertli ekip, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. maçında sahasında Hoffenheim ile 90+3. dakikada Visca'nın attığı golle 11 berabere kaldı Grupta 2. beraberliğini alan Medipol Başakşehir, 2 puanla son sırada kaldı

Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 4. hafta maçında 90+3. dakikada Edin Visca'nın attığı golle sahasında Almanya temsilcisi Hoffenheim ile 1-1 berabere kaldı.

Grupta 2. beraberliğini alan Medipol Başakşehir, 2 puanla son sırada kaldı. Puanını 4'e yükselten Hoffenheim ise haftayı 3. sırada tamamladı.

- Clichy stoperde

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ısınma hareketleri sırasında sakatlanan Attamah'ın yerine Alparslan Erdem'i ilk 11'de sahaya sürdü.

Stoperde görev yapan Attamah'ın sakatlığından sonra sol bekte görev yapan Clichy'yi stopere çeken Avcı, Alparslan Erdem'e de Clichy'nin boşalttığı bölgede görev verdi.

- Visca 5. golünü attı

Medipol Başakşehir'in Avrupa kupalarındaki en golcü ismi olan Edin Visca, Hoffenheim maçında takımına beraberliği getiren golü attı.

Mücadelenin ikinci yarısında Tunay Torun'un yerine oyuna dahil olan Visca, Hoffenheim filelerini havalandırarak turuncu-lacivertli forma ile Avrupa kupalarındaki gol sayısını 5'e yükseltti. Visca'yı, 3 golü bulunan Eljero Elia ve ikişer kez fileleri havalandıran Emre Belözoğlu ile Marcio Mossoro takip ediyor.

- 14. maçta 6. beraberlik

Hoffenheim ile 1-1 berabere kalan Medipol Başakşehir, Avrupa kupalarında oynadığı 14. maçta 6. beraberliğini aldı.

Turuncu-lacivertli ekip, söz konusu müsabakalarda 1 galibiyet alırken, 7 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Medipol Başakşehir, Avrupa'da oynadığı maçlarda fileleri 15 kez havalandırırken, kalesinde 23 gol gördü.

Kaynak: AA