'Böyle Bir Maçı Kazanmayı Çok İsterdim'

Avusturya ekibi Salzburg Teknik Direktörü Marco Rose, böyle bir maçı kazanmayı çok istediğini ifade ederek, “Kazanabilirdik de fakat başaramadık” dedi.

Avusturya ekibi Salzburg sahasında konuk ettiği Atiker Konyaspor ile golsüz berabere kalarak 1 puana razı oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Salzburg Teknik Direktörü Marco Rose, “Böyle bir maçı kazanmayı çok isterdim. Kazanabilirdik de fakat başaramadık. Takım olarak ilk yarıda çok baskılı oynadık. Özellikle defansa ve hücuma çıktığımız anlarda hep topla oynadık. Bu şekilde Konyaspor’a arkada, defansımızda yer bırakmadık. İkinci yarıya başladığımızda daha baskılı oynamaya çalıştık ve baskılı oynadık. Topu daha iyi kullanmayı hedeflemiştik ve bunu başarabildik. Fakat Konyaspor’un sahasında hücumda fazla etkili olamadık, fazla pozisyona giremedik. Girdiğimiz pozisyonlarımızı da değerlendiremedik. Ayağa oynadığımız toplarda fazla başarılı olamadık. Maçı çevirmeyi kazanmayı çok istedik fakat başaramadık” dedi.

Bundan sonraki durumlarını değerlendiren Rose, "Bundan sonraki durumu da bugüne kadar olduğunu gibi değerlendirebilirim. Tabi ki her zaman kazanmak istedik ama bunlar yapmakla, etmekle olmuyor. Oynayamadık, başaramadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Son 16’ya kalmayı çok istiyoruz. Grupta çok önemli işler becerdik, çok iyi yerlere geldik. Umarım bunu da başaracağız" diye konuştu.

(Ahmet Ataş/İHA)

Kaynak: İHA