Ampute Futbolcuların Hedefi Süper Lig

Bu yıl Ampute Futbol 1. Lig'de mücadele edecek ASAT Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Kulübü'nün hedefi yeniden Süper Lig'e yükselmek.

Teknik direktör Ahmet Gözükara, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl küme düşen takımlarını bu yıl tekrar Süper Lig'e yeniden çıkarmak için mücadele edeceklerini, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirtti.

Takımının hak ettiği yerin Süper Lig olduğunu vurgulayan Gözükara, "Yaklaşık 1,5 aydır çalışmalarımızı özverili şekilde sürdürüyoruz. İnşallah bu çalışmanın meyvesini de maçlarda galibiyet alarak görmek istiyoruz." dedi.

Ampute Milli Takımı'nın Avrupa Şampiyonu olmasının takımda büyük bir heyecan yarattığını aktaran Gözükara, bu heyecanı takımının kazanma hırsı olarak sahaya yansıtmaya çalışacağını kaydetti.

Gözükara, ligdeki ilk maçlarını Adana deplasmanında Genç Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile 5 Kasım'da yapacaklarını bildirdi.

Takımın oyuncularından Hüseyin Şener de kendilerine destek olan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'e teşekkür etti.

Kaynak: AA