Kahramanmaraş'ta Medipol Başakşehir Heyecanı

TFF 2. Lig temsilcisi Kipaş Kahramanmaraşspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda yarın Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'i konuk edecek Kulüp başkanı Fatih Ceylan: 'Yarınki maçta şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz'

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda yarın Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir'i ağırlayacak TFF 2. Lig temsilcisi Kipaş Kahramanmaraşspor'un kulüp başkanı Fatih Ceylan, taraftarları maça davet etti.

Kulüp binasında AA muhabirine açıklamada bulunan Ceylan, yaklaşık 30 yıl sonra bir Süper Lig takımını Kahramanmaraş'ta ağırlayacaklarını belirterek, heyecanlı olduklarını dile getirdi.

Ligde kötü sonuçlar almalarına rağmen, kupa maçlarının farklı olduğunu aktaran Fatih Ceylan, şunları kaydetti:

"Maalesef sezon başında yaptığımız planlamalarla yaşadığımız süreç birbirini tutmadı. Şu anda ligde zor bir dönemdeyiz. Elimizdeki kadromuz iki tarafı da götürmeye yeterli ama bir türlü sportif başarıyı elde edemedik. Yarınki maçta şehrimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Çaykur Rizespor maçında takım ruhunu herkes görmüştü. Kupa maçları farklı oluyor. Taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. Medipol Başakşehir takımını, yöneticileri ve taraftarlarını en iyi şekilde ağırlayacağız."

Kahramanmaraş 12 Şubat Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak mücadelede hakem Serkan Tokat düdük çalacak.

Kaynak: AA