Gazişehir Gaziantep'te Hedef Galibiyet

Teknik Direktör Sözeri: 'Altınordu karşılaşmasına kazanmak için gideceğiz ve oyuncularım da bu maçın öneminin bilincindeler'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Erkan Sözeri, 14.haftada oynayacakları Altınordu karşılaşmasına kazanmak için gideceklerini söyledi.

Sözeri, kulübün resmi sitesine yaptığı açıklamada Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile yaptıkları kritik mücadeleye galibiyet parolasıyla çıktıklarını ancak sahaya istedikleri oyunu yansıtamadıklarını hatırlattı.

Son haftalarda oyuna sonradan giren futbolcuların iyi performans gösterdiğine işaret eden Sözeri, bundan sonraki süreçte rotasyon sorunu yaşamamak adına kadroyu oluştururken daha esnek davranıp değişiklikler yapabileceklerini kaydetti.

Altınordu ile cuma günü deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatan Sözeri, şöyle devam etti:

"6 maçtır yenilmeyen bir ekibiz ancak sadece iki galibiyet alabildik. Elbetteki yenilmemek de bu ligde başarıdır fakat bizim galibiyet serisine ciddi olarak ihtiyacımız var. Altınordu karşılaşmasına kazanmak için gideceğiz ve oyuncularım da bu maçın öneminin bilincindeler. Rakibimiz de uzun süredir kazanamıyor ve bu da onların üzerinde ister istemez bir baskı oluşturacak. Umut ediyorum ki sahada her şeyini veren, kazanmayı isteyen ve fırsatlar yaratarak kazanan takım biz oluruz. Alacağımız bir galibiyetle Erzurumspor karşısında kaybettiğimiz iki puanı da telafi edeceğimizi düşünüyorum."

Kaynak: AA