Basketbolda Maçın Ardından

Anadolu Efes Başantrenörü Perasovic: 'Galibiyetten dolayı mutluyum' Muratbey Uşak Başantrenörü Bulkaz: 'Maçın skoru kimseyi yanıltmasın, son ana kadar kafa kafaya oynadık'.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 8. haftasında Muratbey Uşak'ı 97-84 mağlup eden Anadolu Efes'in başantrenörü Velimir Perasovic, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Perasovic, son çeyreğe kadar maçın ortada geçtiğini belirterek, "Hep maçın sonlarında ritim buluyoruz. Maçın son bir kaç dakikası hariç savunmamız iyiydi. McColum'un hücumdaki performansı da çok önemliydi. Doğuş Balbay'ın sakatlığının da ciddi olmamasından dolayı mutluyum." ifadelerini kullandı.

Lacivert-beyazlı oyuncu Birkan Batuk ise maça iyi başlayamadıklarını ancak ikinci yarıda daha iyi basketbol oynayarak kazanmayı bildiklerini dile getirdi.

- Muratbey Uşak cephesi

Muratbey Uşak Başantrenörü Ozan Bulkaz, gösterdikleri iyi performanstan dolayı oyuncularını tebrik etti.

Ozan Bulkaz, Anadolu Efes oyuncusu Errick McCollum'un çok yüzdeli oynadığını aktararak, "Deplasmanda Anadolu Efes'e karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadık. Maçın skoru kimseyi yanıltmasın, son ana kadar kafa kafaya oynadık. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İyi yolda olmak da yetmiyor, kazanmamız da gerekiyor." değerlendirmesinde bulundu.

Muratbey Uşak'ın basketbolcusu Mutlu Akpınar ise maçın ilk yarısında iyi direnç gösterdiklerini ancak ikinci yarıda aynı performansı gösteremedikleri için mağlup olduklarını kaydetti.

Kaynak: AA