Sokak Basketbolu Heyecanı Başlıyor

Tepebaşı Belediyesi Gençlik Merkezleri tarafından düzenlenen ’Mehmet Baturalp Sokak Basketbolu Turnuvası’ için kayıtlar başladı.

Ülke basketboluna hem oyuncu hem de antrenör olarak büyük emekler veren ve 9 Kasım tarihinde yaşamını yitiren Mehmet Baturalp anısına düzenlenen turnuva, 16 Aralık tarihinde Şirintepe Mahallesi’nde hizmete açılan Tepebaşı Belediyesi Yunus Emre Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Vatandaşlar, 18-30 yaş arası 3 as 1 yedek oyuncudan oluşturdukları takımları ile turnuvaya katılabilecek. Turnuva müsabakalarında her maçta ilk 15 sayıya ulaşan takım maçı kazanacak. 20 dakika içerisinde 15 sayıya ulaşılamazsa, 20. dakika dolduğunda hangi takım öndeyse o galip sayılacak. Tamamen ücretsiz olarak düzenlenen turnuva kadınlarda 8 ve erkeklerde 16 takım ile elemeli usul ile gerçekleşecek.

Kura günü kayıt olan takımlara kısa mesaj yolu ile bilgi verilecek ve kura çekimine her takımdan en az 2 kişinin katılması gerekecek. Son kayıt tarihinin 8 Aralık olarak belirlendiği turnuva için kayıt işlemleri 19 Mayıs Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Kayıt için ise tüm takım oyuncularının isim, soy isim, telefon numarası ve T.C. kimlik numarası gibi bilgileri istenecek. Ayrıca Mehmet Baturalp Sokak Basketbolu Turnuvası’na katılmak ya da konu hakkında bilgi almak isteyenler 0 222 323 85 35 numaralı telefondan ulaşabilecekler.

Kaynak: İHA