Demir Grup Sivasspor-Bucaspor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Demir Grup Sivasspor ile Bucaspor arasında oynanacak kupa maçının biletleri satışa çıktı.

Sivasspor Kulübü internet sitesinden yapılan açıklamada, Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda 29 Kasım saat 16.00'da oynanacak karşılaşmanın biletlerinin, www.passo.com.tr internet sitesinden ve Yeni 4 Eylül Stadyumu maraton tribünü (14 Nolu Giriş) önündeki Passolig Kart gişelerinde 09.00-18.00 saatlerinde satışa sunulduğu bildirildi.

Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarların gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden bilet yüklemesi yapmaları uyarısında bulunuldu.

Passolig kartı bulunmayan taraftarların 19,50 lira karşılığında gişelerden kartlarını anında satın alabilecekleri ve bunun için yanlarında nüfus cüzdanlarını bulundurmalarının yeterli olacağı ifade edildi.

Maçın bilet fiyatlarının ise VIP tribün 20, maraton tribün 5, Osman Seçilmiş güney kale arkası tribün 2, kuzey tribün kale arkası 2 ve misafir takım 2 lira olarak belirlendiği aktarıldı.

Kaynak: AA