Tudor'dan maç sonu açıklamalar

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Igor Tudor, 2-0 kazanılan Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Tudor'dan maç sonu açıklamalar
Tudor, maçla ilgili değerlendirmesini “Mutluyum Başakşehir mağlubiyetinden sonra psikolojik olarak geri dönmemiz kolay değildi. Doğru mantaliteyle sahaya çıkıp, doğru mantaliteyi göstermemiz gerekiyordu. Oyucularım da bunu yaptı. Tebrik ediyorum. Biraz ironik olacak ama 1.5 puan aldık. Türkiye'de Alanyaspor galibiyeti 1.5 puan, daha büyük maçlarda aldığınız galibiyet 3 puan alarak değerlendiriliyor. O yüzden 1.5 puanı aldığımız için çok mutluyum” şeklinde yaptı.

LATOVLETİCİ'YE SAHİP ÇIKTI

Hırvat teknik adam, Iasmn Latovlevici'ye maç içinde yapılan tepkiyi ise “Öncelikle mükemmel bir taraftar grubuna sahibiz. Onların desteği bizim için çok önemli. Onlarla beraber daha güçlüyüz, daha keyif alıyoruz. Lato, bazı maçlarda iyi oynayabilir, bütün arkadaşları gibi kötü de oynayabilir. Bu tür şeyler bir hoca olarak beni üzüyor. Taraftarın kendi oyuncusunu ıslıklaması otomatik olarak oyuncunun performansını geri itiyor” şeklinde yorumladı.

Tudor'dan maç sonu açıklamalar

BEŞİKTAŞ MAÇINA GÖNDERME

Son olarak gelecek hafta oynanacak Beşiktaş derbisiyle ilgili ironik bir değerlendirmede bulunan Igor Tudor “Çok önemli bir maç. O kadar önemli ki kazanan direkt şampiyon olacak. Maçtan sonra kazanana direkt kupa verilecek” diye konuştu.