Şenol Güneş raporu sundu!

Hakeme küfrettiği için Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 6 maç men cezası alan Beşiktaş'ın sol beki Caner Erkin'i uçurumdan Şenol Güneş aldı!

Medipol Başakşehir maçında hakem Mete Kalkavan'a küfür ettiği gerekçesiyle 6 maç ceza alan Beşiktaş'ın sol beki Caner Erkin'e teknik direktör Şenol Güneş jest yaptı. Tecrübeli futbolcunun yaptığı hatanın karşılığında zaten ağır bir ceza aldığını ve yanlışını da anladığını düşünen Şenol Güneş, ayrıca para cezasına karşı çıktı. Böylece 29 yaşındaki futbolcu, para cezasından kurtuldu. Caner Erkin, sadece maç primlerinden mahrum kalacak.

Yönetim 6 maç ceza alan Caner Erkin hakkında teknik direktör Güneş'ten bir rapor istedi. Deneyimli teknik adam da verdiği raporda şu ifadeleri kullandı:

Hatasını anladı. Caner, bir daha bu yanlışa düşmeyecek deneyime sahip. Sadece maç primlerini almaması yeterlidir.

Siyah beyazlı yönetim, 3 puana 4 bin Euro, 1 puana ise 2 bin Euro prim veriyor. Son 3 lig maçında oynayamayan Caner Erkin, böylece 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan takımın kazandırdığı 10 bin Euro'luk primden oldu. Tecrübeli sol bek 17 Aralık'taki Osmanlı maçıyla lige dönebilecek.