Yüksekova Belediyespor'da Hedef Galibiyet

Yüksekova Belediyespor, Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1. Grup'ta hafta sonu oynayacakları Ağrı 1970 Spor maçından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Yüksekova Belediyespor, Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarını Şehir Stadyumu'nda teknik sorumlu Yavuz Hastoprakçılar yönetiminde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Antrenmanın ilk bölümünde açma ve germe hareketleri yapan siyah kırmızılı ekip, ikinci bölümünde ise çift kale maç yaptı.

Antrenmanı izleyen Yüksekova Belediyespor Başkanı Fevzi Yıldırım, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu yapacakları maçı kazanmak istediklerini ifade etti.

Şampiyonluk yarışına devam etmek için Ağrı 1970 Spor'u yenmek zorunda olduklarını kaydeden Yıldırım, şunları söyledi:

"Hedefimiz şampiyonluk. İnşallah bunu da göğüsleriz. Futbolun en güzel tarafı mücadeleyle geçmesidir. En büyük desteğimiz taraftarımızdır. Taraftarımızı tribünde 12. adam olarak görmek istiyoruz. Taraftarımıza şu ana kadar gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederiz."

Teknik sorumlu Hastoprakçılar da sezon başında koydukları şampiyonluk hedefi doğrultusunda ilerlediklerini anlatarak, "Önümüzde daha 13 hafta var. En önemli rakiplerimizden olan Ağrı'yı yenerek, aradaki puan farkını aşağıya çekip zirveye ortak olduğumuzu göstermek istiyoruz." diye konuştu.

Takımın iyi durumda olduğunu belirten Hastoprakçılar, takımda eksik ya da cezalı futbolcunun bulunmadığını sözlerine ekledi.

Spor Toto BAL 1. Grup'ta 9 hafta sonunda Ağrı 1970 Spor 25 puanla birinci, Yüksekova Belediyespor ise 18 puanla üçüncü sırada yer alıyor.

Kaynak: AA