Manisasporlu Odabaşı'ndan Takım Arkadaşlarına Yemek

Grandmedical Manisaspor Takım Kaptanı İsmail Haktan Odabaşı, TFF 1. Lig’in 13. haftasında oynayacakları Adana Demirspor maçı öncesi takım arkadaşlarını yemekte ağırladı.



Yunusemre ilçesindeki bir restoranda düzenlenen yemeğe futbolculardan Nikola Mikic, Billal Sebaihi ve Axel Meye ailesiyle katıldı.

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamın olduğu yemekte Odabaşı, geçirdiği zor dönemde kendisine destek olan Kulüp Başkanı Abdullah Mergen’e, Teknik Direktör Fatih Tekke ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Adana Demirspor maçı için galibiyet sözü veren Odabaşı, "Takım olarak birlik ve beraberlik içinde, geçirdiğimiz zor günlerin üstesinden geleceğimize inanıyorum. İnşallah bu hafta Adana Demirspor maçından da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam edeceğiz." diye konuştu.

Yemeğe Mergen, Tekke, teknik heyet ve futbolcular katıldı.

TFF 1. Lig’in 12. haftasında Grandmedical Manisaspor’un evinde Elazığspor ile oynadığı maçta, taraftarların Odabaşı’na "İsmail dışarı" diye bağırmasının ardından, sahayı terk etmek isteyen Odabaşı'nı takım arkadaşları ikna ederek sahada tutmayı başarmıştı.

Kaynak: AA