Futbol Açıklaması TFF 3. Lig

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Cizrespor Teknik Direktörlüğüne Abdulkerim Koç getirildi.

Eski teknik direktör İsmail Batur ile yollarını ayıran Cizrespor Kulübü, takımda yardımcı antrenör olarak görev yapan Koç ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı. Koç’un yardımcılığına da Cevdet Bilgin görevlendirildi.

Yeşil-Kırmızılı takımın başına geçen Koç, kulüp tesislerinde gazetecilere yaptığı açıklama, Cizrespor camiasında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Koç, şunları kaydetti:

"Tecrübeli oyuncularımız var. Sadece birlikte hareket etmeyi öğrenip o bilinçle hareket etmeyi öğrenip, öğreteceğiz. Bunun için de taraftarımızın da destek vermesini ve itici güç olarak tribünleri doldurmasını istiyoruz. İnanıyorum ki bu tecrübeli ve kaliteli oyuncu yapısı olan futbolcularımız daha kaliteli işler ortaya çıkaracaktır."

Cizrespor Kulübü 2. Başkanı Maruf Sefinç ise, "Hocalarımızın daha önceden kulübümüzde görev aldıkları için çalışmaların verimli olacağını düşünüyorum. Bu takımı başarıya götüreceklerinden hiç şüphe duymuyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Koç yönetiminde Çorumspor maçı hazırlıklarını sürdüren Kırmızı-Bayzlı futbolcuların antrenmanda neşeli ve istekli oldukları görüldü.

Kaynak: AA