Cenk Tosun asistini anlattı!

Porto karşısında Talisca’ya yaptığı asistle çok konuşulan Cenk Tosun, o pozisyonu anlattı.

Cenk Tosun asistini anlattı!
Şampiyonlar Ligi'nde G Grubu'nda 5. maçlar sonunda tarihinde ilk kez gruptan çıkmayı garantileyen Beşiktaş'ta yüzler gülüyor.

Siyah-beyazlılar, Vodafone Park'ta Porto'yla 1-1 berabere kalmasına rağmen 6. maçlar öncesinde grubu lider olarak tamamlayı başardı ve bunu başaran ilk Türk takımı olarak tarihe geçti.

Devler Ligi'nde gösterdiği müthiş performansla takımını taşıyan Cenk Tosun, bu kez Porto karşısında Talisca'ya yaptığı asistle günün gecenin en çok konuşulan ismi oldu.

Cenk Tosun asistini anlattı!

Gazete Habertürk'ten Kartal Yiğit'in haberine göre kendi yarattığı pozisyonda Brezilyalı oyuncuya enfes bir gol attıran Cenk, soyunma odasında tebrikleri kabul etti.

Cenk Tosun asistini anlattı!

Teknik direktör Şenol Güneş de övgüler yağdırdığı Tosun Paşa'ya sarıldı ve “Attığın goller de asistlerin de jeneriklik valla bravo. Yine UEFA'da konuşulursun tebrikler” dedi.

Cenk Tosun asistini anlattı!

Porto'yu boş geçse de asisti ile 1-1'lik sonucun mimarı olan Cenk Tosun,  asistiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Verdiğim pasın gol olmasına çok sevindim, kendim atsam bu kadar sevinmezdim. Gol kadar değerli bir hareket yaptım ama hiçbiri bizim gurubu lider tamamlamamız kadar değerli değil. Çok mutluyuz. Herkes Beşiktaş'ı konuşuyor. Golden sonra benim adım anons edilmiş. Açıkçası ben bunu duymadım bile! Kendimizi gole o kadar konsantre etmiştik ki...”