Şavkar'da Kutlama Zamanı

Şavkar Cimnastik Kulübü Başkanı İsmail Göktekin, "Milli takımın neredeyse omurgasını oluşturan sporcularımızın hedefi 2020 Tokyo Olimpiyatları." dedi.

Şavkar'dan yapılan yazılı açıklamada, sporcuların yıl boyunca katıldığı ülke çapındaki müsabakalarda 10 kupa kazandığı belirtildi. Bu nedenle Bornova’daki "Şavkar Arena"da bir kutlama düzenlendiği belirtildi.

Kulüp başkanı İsmail Göktekin, son bir yılda çeşitli illerde yapılan 5 ayrı şampiyonada 10 kupa kazandıklarını, başarıları kazandıran sporculara teşekkür etti.

Bu başarıların sadece bu yıla ait olmadığını, son 13 yılda hem Türkiye'de hem de uluslararası organizasyonlarda önemli zaferlere imza attıklarını belirten Göktekin, "Milli takımın neredeyse omurgasını oluşturan sporcularımızın hedefi 2020 Tokyo Olimpiyatları. En fazla sayıda sporcuyla ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bu başarılar, hedefimize ulaşacağımızın güçlü ayak sesleridir. Tüm sporcularımızı, emeği geçen antrenör ve aileleri kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA