Bruma Süper Lig'e geri dönüyor

Galatasaray'dan Leipzig'e transfer olan, fakat Bundes Liga kulübünde yeteri kadar görev alamayan Bruma için Fenerbahçe devreye girdi.

Bruma Süper Lig'e geri dönüyor
Fenerbahçe devre arası transfer döneminde büyük bir bomba patlatmaya hazırlanıyor. Kötü gidişe Sivasspor galibiyetiyle ara veren, suskun golcü Soldado ile morallenen sarı-lacivertliler Galatasaray'ın Portekizli eski yıldızı Bruma için devreye giriyor.

Hücum yönü yüksek, hızı ve çalımlarıyla Galatasaray taraftarının sevgilisi haline gelen Bruma için Kanarya'nın nabız yokladığı ve olumlu dönüşler aldığı gelen bilgiler arasında. Aykut Kocaman'ın planları dahilindeki takımın en önemli parçası olmaya aday olan Bruma için Leipzig kulübü ile kiralık formülü devrede! Leipzig'in Bruma'nın tecrübe kazanması için daha önce oynadığı bir ligde yeniden forma giymesine sıcak baktığı ifade edildi.

Bu transfer gerçekleşirse Galatasaraylı tarfatarların da şimdiden tepkisi merak ediliyor. Öte yandan Bruma'nın da ilk 11'de sürekli forma giyeceği bir takımda oynayacak olma düşüncesi transferin önündeki engelleri kaldırıyor.