Yeşilgiresun Belediyespor'da Hedef Banvit Karşısında Galibiyet

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde oynadığı son iki maçını kaybeden Yeşilgiresun Belediyespor, Pazar günü sahasında oynayacağı Banvit müsabakasını kazanarak moral bulmak istiyor.

Başantrenör Mihailo Uvalin gözetiminde sabah ve akşam olmak üzere iki antrenman birden yapan Dev Çotanaklar da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Oyuncularının antrenmanlarda sergilediği performanslardan son derece memnun olduğunu belirten YGBS Başantrenörü Mihailo Uvalin, savunmadaki zaafları ortadan kaldırmak için gayret sarf ettiklerini ve son derece iyi bir çalışma haftası geçirdiklerini söyledi.



"Banvit maçın odaklandık"

Sahasında ki Sakarya BŞB ve deplasmandaki İstanbul BBSK yenilgilerinden gerekli dersleri çıkardıklarını kaydeden Uvalin, “Şimdi pazar günü taraftarımızın önünde oynayacağımız Banvit maçına odaklanmış durumdayız. Bu maç bizim açımızdan çok önemli. Çünkü puan olarak rakibimizle eşitiz. Banvit’i burada taraftarlarımızın desteğiyle mağlup ederek onlardan bir basamak yukarı çıkmayı amaçlıyoruz. Eğer ligin ilk haftalarında olduğu gibi kazanmayı alışkanlık haline getiren bir takım hüviyetine bürünebilirsek kulübümüze, şehrimize ve taraftarlarımıza olan sorumluluklarımızı yerine getirmiş oluruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.



"Herkesi Banvit maçına davet ediyorum"

Yeşilgiresun Belediyespor Başantrenörü Mihailo Uvalin, Banvit müsabakasında parkede mücadele edecek oyuncular kadar tribünlerdeki yerlerini alacak olan taraftarlara da çok büyük görevler düşeceğinin vurgulayarak, “Onların takımımıza verecekleri enerjinin skorboarda olumlu yansıyacağını düşünmekteyim. Bu nedenle tüm basketbolseverleri ve Giresunluları Pazar günü saat 13.00’de oynayacağımız Banvit maçına davet ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA