İstanbul'da Yarın Ve Pazar Günü Bu Yollara Dikkat

Spor Toto Süper Lig’de Galatasaray ile Gençlerbirliği arasında yarın saat 20.00’de oynanacak futbol müsabakası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak.

Galatasaray-Gençlerbirliği müsabakası nedeniyle yarın saat 17.00’den itibaren bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar şöyle:

"Güney Yan Yolda bulunan İspark Otopark alanı dolana kadar Tem Kuzey Yan Yoldan Güney Yan Yola Dönüş Varyantı araç trafiğine açık olacak, İspark Otoparkı dolduktan sonra dönüş varyantı araç trafiğine kapatılacak, alternatif olarak araç sürücüleri Tem Kuzey Yan Yol Okmeydanı dönüşleri - Tem Güney Yan Yol Bağlantı yolunu kullanacak.

Maç başladığında Tem Kuzey Yan Yol araç trafiğine kapatılacak, Tem Kuzeye direkt ve Tem Kuzeyden Güneye bağlayan varyanta akım verilecek, Tem Kuzey Yan Yol araç trafiğine kesildiği zaman Tem Kuzeyden Güneye bağlantı varyantı araç trafiğine açılacak."

İstanbul’da pazar günü bu yollara dikkat

PAZAR GÜNÜ

Kadıköy’de gerçekleştirilecek olan “Organ Bağışla Hayat Kurtar” etkinliği nedeniyle de pazar günü 09.30 ile 11.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak. Trafiğe kapatılacak yollar şöyle:

"Caddebostan, Çetin Emeç Bulvarı Girişi, Migros Işıklar Önü, Çetin Emeç Bulvarı, Çatana Balık Restaurant Önü, Park İçi Yolu Girişi, Park

İçi Yolu"

Kaynak: İHA