İstanbul'da Bu Yollar Trafiğe Kapatılacak

Bu akşam Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda Fenerbahçe-Valencia arasında oynanacak Turkish Airlines Euroleague müsabakası için İstanbul’da bazı yollar trafiğe kapatılacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre,Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonunda Fenerbahçe - Valencia (İspanya) takımları arasında oynanacak olan Turkish Airlines Euroleague müsabakası ile ilgili olarak saat 18.45’ten itibaren bazı yolların trafiğe kapatılacağı belirtildi.

Yapılan açıklamada,"Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza

Euroleague müsabakası için İstanbul’da bazı yollar, 18.45’ten itibaren trafiğe kapatılacak. Alternatif yollar ve alternatif güzergahlar aşağıda belirtilmiştir.Ihlamur Sokağın (Halk Caddesi dönel kavşağından Sarı Mimoza Sokak kavşağına kadar olan kısım)Sarı Mimoza Sokak,Leyla Sokak,Halk Caddesi - Ihlamur Sokak arası trafiğe kapatılacaktır.Halk Caddesinden gelen trafik akımı, Çiğdem Sokak, Fesleğen Sokak ve Atatürk Sokak istikametine,Sarı Mimoza Sokaktan gelen trafik akımı ise, Açelya Sokak ve Fulya Sokak istikametine yönlendirilecektir” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA