Eskişehir Basket'te Yabancılar Durdurulamıyor

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerindne Eskişehir Basket’in yeni transferleri, başarılı sonuçların kilit isimleri arasında yer alıyor.

Sezon başında transfer edilen deneyimli isimler Billy Baron ve E. J. Rowland, takımda en çok sayı kaydeden oyuncular olarak dikkat çekiyor. Aralarında sadece iki sayılık fark bulunan yıldız oyuncular adeta birbirleriyle yarışırken takımın başarılı oyununda da önemli rol oynuyorlar.

Takımı sırtladılar

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde Eskişehir Basket forması giyen 27 yaşındaki Billy Baron ve 34 yaşındaki E. J. Rowland, geride kalan 4 maçta rakip potaya en çok sayı bırakan oyuncular olarak öne çıktılar. Skorer gard mevkiinde oynayan Baron ve Rowland takımı sırtlayan isimlerin başında geldi. Geride kalan karşılaşmalarda toplam 142 dakika 50 saniye parkede görev yapan Baron, rakip potaya toplam 71 sayı bıraktı. 4 maçta 139 dakika 58 saniye forma terleten E. J. Rowland ise 69 sayıyla galibiyetlerde takımı ateşledi. Aralarında yalnızca 2 sayılık fark bulunan yıldız oyuncular Baron ve Rowland, Eskişehir Basket’i galibiyete taşırken adeta birbirleriyle de yarışıyorlar.

Kaynak: İHA