Beşiktaş Belediyesi'nden Amatör Sporculara Tam Destek

Beşiktaş Belediyesi spor camiasına desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Çilekli Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar Beşiktaş’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine malzemelerini takdim etti.

Beşiktaş Belediyesi, spor camiasına desteklerini sürdürüyor. Çilekli Spor Tesisleri’nde gerçekleşen törende Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Beşiktaş’ta faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine başta futbol topu olmak üzere çok sayıda spor malzemesi dağıttı.

Törende, Akatlar Spor Kulübü, Levent Spor Kulübü, Dikilitaş Spor Kulübü, Ortaköy Spor Kulübü, Muradiye Spor Kulübü ve Ulus Spor Kulübü başta olmak üzere toplamda 15 spor kulübüne malzeme dağıtıldı.

“Sporcunun her daim yanındayız”

Spor Kulüpleri de Başkan Hazinedar bir jest yaparak isminin yazılı olduğu bir forma hediye etti. Tören sırasında kısa bir konuşma yapan Başkan Hazinedar her daim spora ve sporcuya destek verdiklerini söyledi ve şunları ekledi: "Spor çok önemli bir olgu, amatör branşlar olsun, futbol, basketbol, voleybol çeşitli branşlar olsun gençlerimizi spora yönlendirmeliyiz. İnşallah ilerleyen yıllarda bu gençleri profesyonel bir sporcu olarak görmek beni çok mutlu eder. Beşiktaş Belediyesi olarak her daim destek vermeye hazırız."

Törenin ardından genç sporcular Başkan Hazinedar’la hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: İHA