TFF 3. Lig 3. Grup

Tekirdağspor, haftasonu sahasında Sultanbeyli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

TFF 3. Lig 3. Grup takımlarından Tekirdağspor, haftasonu sahasında Sultanbeyli Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Namık Kemal Üniversitesi Stadı'nda teknik direktör Ali Nail Durmuş gözetiminde gerçekleşen antrenmanda Tekirdağsporlu futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Ali Nail Durmuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde 13 puanla 11'nci sırada yer aldıklarını anımsatarak, 19 Kasım'da oynayacakları Sultanbeyli Belediyespor maçına mutlak 3 puan parolasıyla çıkacaklarını söyledi.

Ligde genç bir ekibe sahip oldukları için zaman zaman tecrübe anlamında sıkıntı yaşadıklarını dile getiren Durmuş, tecrübe kazandıkça hem oyun hem de skor olarak daha iyi sonuçlar elde edeceklerini kaydetti.

Durmuş, kadroda yer alan futbolcuların önemli bir kısmının ilk kez profesyonel olduğunu vurgulayarak, "Yaş ortalamamız 20,2 tecrübe eksikliğimiz nedeniyle bu yılki hedefimiz ligde kalmak. Ancak gelecek sezon, tecrübe kazanacak olan bu takıma yapılacak bir kaç takviyeyle önemli işler yapacağımızı düşünüyorum." dedi.

Kaynak: AA