Kastamonu Belediyespor'da Avrupa Heyecanı

Kadınlar EHF Kupası 3. ön eleme tur rövanş maçında pazar günü kendi evinde Macaristan'ın Vaci takımıyla karşılaşacak Kastamonu Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. ön eleme tur rövanş karşılaşmasında Macaristan temsilcisi Vaci NKSE ile karşı karşıya gelecek olan Kastamonu Belediyespor Kadın Hentbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor.

Deplasmandaki ilk maçı 26-24 kazanan Kastamonu Belediyespor, pazar günü oynanacak rövanş maçında Macar ekibi Vaci NKSE'yi evinde ağırlayacak.

Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maça en iyi şekilde hazırlandıklarını söyledi.

Motivasyonun üst seviyede olduğunu vurgulayan Günal, "Geçtiğimiz hafta Macaristanlı rakibimizi deplasmanda yendik. Ligde hafta içi karşı karşıya geldiğimiz Yenimahalle'yi evinde mağlup ettik. İki galibiyet motivasyonumuzu üst düzeye çıkardı." dedi.

Macaristan'ın hentbolda ekol ülkelerden biri olduğunu kaydeden Günal, "Macaristan'da ilk 4 sırayı işgal eden bir takımı yenmek bizim için gurur verici. Şimdi tek hedefimiz deplasmanda gösterdiğimiz başarıyı burada da gösterip, rakibimizi seyircimiz önünde yenip gruplara kalmak. Galibiyeti seyircimize armağan edeceğiz." diye konuştu.

Kendilerini zorlu bir maçın beklediğini dile getiren Günal, "Buradaki maç çok daha zorlu ve sert olacak. O nedenle en iyi şekilde hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Günal, taraftarları pazar günü Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak maça davet etti.

Kaynak: AA