Rıdvan Dilmen'den Erol Erdal Alkan açıklaması

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, A Milli Futbol Takımı'na davet edilmesi tartışmalara neden olan Erol Erdal Alkan'ın internetten izlenip takıma alındığı iddiasının gerçek olması halinde skandal olabileceğini dile getirdi.

Rıdvan Dilmen'den Erol Erdal Alkan açıklaması
Yorumcu Rıdvan Dilmen, TRT Spor'da katıldığı Futbolun Zirvesi programında gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

A Milli Futbol Takımı'na davet edilmesi olay olan Erol Erdal Alkan hakkında konuşan dilmen, “Hiç izlenmeden internetten alındıysa bu ülke için skandaldır” ifadelerini kullandı.

İşte Dilmen'in açıklamalarından satır başları;

“Lucescu'nun tüm tercihlerine saygı duyuyorum. Bu oyuncuyla ilgili de saygı duyarım ancak izlediyse eğer. Yan internetten izlediyse sadece Abdullah Ercan'ın verdiği, ümit milli takımımızdaki oyuncular bunlar, şu anda yaşı tutmayan arada kalan oyuncularda 5-6 kişilik listede budur dedikten sonra eğer Abdullah Ercan, ‘Bu oyuncuyu muhakkak al' deme şansı hiç yok. Ali Dürüst beyin de kim bunlar demesi lazım. Ha o da o kadar takip etmeyebilir.”

“Sonuçta hiç izlenmeden internet üzerinden alındıysa bu ülke için bir skandaldır. Gösterilen sebep Abdullah Ercan hiç bir günahı yok adamın. Hoca listesini vermiştir. Hocam şunu al dememiştir.”