1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği'nden Çağrı

1966 Balıkesirspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ahsen Dizman, Eskişehirspor ile oynanacak mücadele için taraftarlara "maça gelin" çağrısında bulundu.

Taraftardan Sorumlu Kulüp Yöneticisi Sadettin Akbaba ve tribün liderleri ile basın toplantısı gerçekleştiren Dizman, pazar günü Eskişehirspor ile oynanacak maçın önemli olduğunu söyledi.

Eskişehirspor maçını muhakkak kazanmaları gerektiğini belirten Dizman, tüm taraftarı maça davet etti.

Balıkesir taraftarlarının artık takıma tam destek vermeleri gerektiğini vurgulayan Dizman, "Balıkesir halkı artık uyanmalı. Belediye başkanımız 5 bin forma sözü verdi, formalar bu hafta yetişmiyor, öbür hafta Giresun maçında formalar dağıtılacak. Elimizden geldiği kadar atkı dağıtmaya çalışacağız. Organizasyonlar planlıyoruz. Balıkesirspor'u seven sevmeyen herkesi Eskişehirspor maçına bekliyorum." ifadelerini kullandı.

Taraftardan Sorumlu Kulüp Yöneticisi Akbaba da "Balıkesirsporluyum" diyen her taraftarı Eskişehir maçında takımlarına destek olmaya çağırdı.

"Balıkesirspor hepimizin" diyen Akbaba, şunları kaydetti:

"Balıkesirspor farklı bir camia, farklı bir kültür, farklı bir anlayış, farklı bir yaşantıdır. Balıkesirspor taraftarıyla yöneticileriyle eskisiyle yenisiyle hep beraberiz. Taraftarlar derneği olarak tekiz. Tribün liderleri burada, '10Kolikler' burada o açıdan bölünme yoktur. Balıkesirspor başka kulüplere benzemez, içimize fitne fesatlık sokmak isteyenlere izin vermeyiz. Bugün nasıl el ele kolkolaysak lig sonuna kadar bu birlikteliğimiz sürecek. Pazar günü oynanacak Eskişehirspor maçı çok önemli. Taraftarımızı muhakkak bahanesiz bekliyoruz. Destek istiyoruz."

Kaynak: AA