Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Kocamaz Açıklaması

'Biz İçel İdman Yurdu’na önceden olduğu gibi elimizden gelen desteği vereceğiz'.

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İçel İdmanyurdu'na ellerinden gelen desteği vereceklerini bildirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre Başkan Kocamaz, bir otelde düzenlenen yemekte İçel ekibinin yeni yönetimi ve oyuncularıyla bir araya geldi.

Kulüp başkanlığına seçilen İzol'u tebrik eden Kocamaz, "Hamit Bey ile birkaç görüşme yaptık. Bu takım bu şekilde hızla uçuruma doğru gidiyor. Bir şeklide dur demek zorundayız dedik." ifadelerini kullandı.

Kocamaz, oyunculara yönelik konuşmasında da şu sözlere yer verdi:

"Geçen yıl birçoğunuz yine takımdaydınız. Ne kadar mücadele ettiğinizi biliyoruz. Kişisel olarak kabiliyetlerinizi biliyoruz. Aranıza yeni arkadaşlar da katıldı. İçel İdman Yurdu küllerinden yeniden doğacak. Siz üzerinizdeki külü üflediniz. Bunun devam etmesi lazım ki İçel’e moral versin. Etimesgut galibiyetiniz bile İçel’de insanların gönlünü rahatlattı. Biz İçel İdman Yurdu’na önceden olduğu gibi elimizden gelen desteği vereceğiz. Yasal olarak belediyelerin bütçeden profesyonel kulüplere destek vermesi mümkün değil. Ama biz daha önce yaptığımız gibi yine birilerinden ricayla belli bir bütçeyi buraya aktaracağız. İnşallah İçel halkı da sizin yeniden dirilişinizden umutlanır ve bu işe biraz daha sıcak bakmaya başlar."

Kaynak: AA