Merkezefendi Yüksekçıta Basketbol Takımı Seri Peşinde

Denizli Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Cumartesi günü saat 16.00’da Muğla Orman Spor deplasmanından galibiyet ile dönmek istiyor.

Denizli’yi Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde temsil eden Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı, Muğla deplasmanında galibiyet arayacak. 5. haftayı bay geçen ve Cumartesi günü saat 16.00’da Menteşe Spor Salonu’nda Muğla Orman Spor ile karşılaşacak olan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı Koçu Abbas Bakırcı, deplasmanda üst üste ikinci maçı kazanmak istediklerini söyledi.

Bakırcı, “İstanbul deplasmanında kazandığımız maç, bizim için büyük bir moral kaynağı oldu. Zor geçen bir mücadele sonunda kendi adımıza yakışanı yaparak kazanmasını bildik. Geçtiğimiz haftada maçımız yoktu. Bay geçtiğimiz haftayı iyi değerlendirerek hazırlıklarımızı aralıksız sürdürdük. Şimdi yine zor bir deplasman bizi bekliyor. Muğla Orman Spor maçı bizim için kolay olmayacak. Kazanmamız gerekiyor. Rakibimiz de ligde tutunabilmek adına önemli bir maç oynayacak. Biz de bu maçımızı kazanmak istiyoruz. Kazanacağımıza da inanıyoruz. Oyuncularımıza ve ekibime güveniyorum” dedi.

Ligde 6 puanı bulunan Merkezefendi Belediyesi Yüksekçıta Koleji Basketbol Takımı oynadığı 4 müsabakadan 2 galibiyet 2 yenilgiyle ayrıldı.

Kaynak: İHA