Datça Off Road Ekibi Kupaları Toplamaya Devam Ediyor

Datça’da kurulan Off Road Kulübü katıldığı yarışlardan kupalarla dönmeye devam ediyor.

Beyşehir Off Road yarışlarından dönerken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Fethiye Off Roadspor Kulübü Başkanı Yılmaz Kılcar adına düzenlenen Fethiye Off Road yarışlarından Datça ekibi ikincilikle döndü. Datça off road kulübü üyelerinden Sinan bora ve co-pilotu Murat Gürel Datça’ya kupayla döndü.

Birinciliği Yeşil Vadi Ali- İbrahim Gerçekli üçüncülüğü Berkant Eruva – Çağdaş Alper dördüncülüğü ise Selahattin Çelik- Mert Ersoy kazandı.

İkincilik kupasını 7 saniye farkla kaçırdıklarını belirten Datça İskele Off Road Takım Pilotu (Diskof) Sinan Bora, “Teknik bir hatadan dolayı 7 saniyelik bir farkla birinciliği kaçırdık ancak bundan sonraki yarışlarda bu hatayı yapmayarak birincilikle döneceğiz” dedi.

İkincilik kupasını Fethiye Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Harun Reşit Yiğit tarafından kendisine verilen Sinan Bora, “Bu yarışları düzenleyen yetkililere teşekkür ederek umarım yeniden burada bu heyecanı yaşamak için tekrar buluşuruz” dedi.

Sinan Bora ayrıca 21 Mayıs Denizli Sarayköy de yapılan sınıf 2 kategorisindeki yarışlarda birincilik kupasını kazandıklarını, burada Datça’yı başarıyla temsil ederek birincilik kupasını Datça’ya kazandırdıklarını kupayı ise Sarayköy Belediye Başkanının elinden aldığını belirtti.

Kaynak: İHA