'Çok Uyumlu Ve Genç Bir Takımız'

Hacettepe Teknik Direktörü Kaplan: 'Ligde, özellikle deplasmanda alınan her puan değerliyken, bol gollü bir galibiyet almak beni çok mutlu etti'.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta deplasmanda Kahramanmaraşspor'u 4-0 yenen Hacettepe'de teknik direktör Mustafa Kaplan, çok uyumlu ve genç bir takım olduklarını söyledi.

Kaplan, hafta içinde iyi çalıştıklarını, son dönemlerdeki performanslarının da bol gollü galibiyetin habercisi olduğunu belirterek, "Ligde, özellikle deplasmanda alınan her puan değerliyken, bol gollü bir galibiyet almak beni çok mutlu etti." dedi.

Kahramanmaraşspor maçında golü daha erken bulabileceklerini ifade eden Kaplan, şöyle konuştu:

"İlk yarı dengede gitmiş gibi görünse de yine pozisyonlar bulduk. Golü daha erken bulabilirdik. 45. dakikada gelen golden sonra zaten oyuncularımız da rahatladı ve etkili bir oyun ortaya koymaya başladı. Soner ve Hüseyin'in attığı gollerle kazansak da oyunda olan olmayan tüm oyuncularımın bu galibiyette payı var. Kardeşlik havasını oluşturduğumuzu düşünüyorum. Çok uyumlu ve genç bir takımız. Bu da sahadaki birlikteliğe yansıyor."

Ligde gelecek hafta 3. sırada yer alan Şanlıurfaspor ile oynayacaklarını hatırlatan Kaplan, "Bu maçları takım olarak seviyoruz, motivasyonumuz iyi oluyor. Umuyorum ki o maçta da 3 puanı hanemize yazdırıp çıkışı sürdüreceğiz. Maç sonu centilmence bizi alkışlayan Kahramanmaraş taraftarına, futbolun güzelliklerini yansıttıkları için teşekkür ediyorum. Bu galibiyetimizi de bizi deplasmanda yalnız bırakmayan başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimize armağan ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA