Boks Federasyonu Temsilcileri Nazilli'de Ağırlandı

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı temsilcileri ile uluslararası hakem ve antrenörler Başkan Alıcık’ın daveti ile Nazilli’de ağırlandı

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı temsilcileri, Nazilli Belediyesi ev sahipliğinde Hangar Kafe&Restoran’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı Organizasyonlar Sorumlusu İsmail Nazlı gerekli altyapı hazırlandığında Nazilli’de bir boks şampiyonası yapılacağı müjdesi verdi.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1.Grup Müsabakaları için Aydın’a gelen federasyon temsilcileri ve uluslar arası hakemler Nazilli Belediyesi ev sahipliğinde Başkan Haluk Alıcık’ın daveti ile Hangar Kafe & Restoran’da gerçekleştirilen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Sporun her dalında ülkemizi temsil etmek için büyük gayret gösteren ve gençleri yetiştiren sporculara teşekkür eden Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Ender Vardar, Başkan Alıcık’ın şehir dışında olması sebebiyle misafirleri karşılayarak “Bugün sizleri burada ağırlamaktan Nazilli Belediyesi olarak çok mutluyuz. Çok değerli başkanımız yoğun çalışmalarından dolayı aramıza katılamadı. Kendi branşınızda ülkemizi temsil etmek için büyük çaba sarf ediyorsunuz. Gençleri yetiştiriyorsunuz. İnşallah o gençlerimiz bir gün Türkiye, Dünya şampiyonu olup hepimizin gururu olurlar. Buradaki emekleriniz bizim için çok değerli. İnşallah o günlerde de yine yanınızda oluruz” dedi.

Programlarından dolayı yemeğe katılamayan Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Özgeç adına konuşan Türkiye Boks Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu İsmail Nazlı ise “Bizleri Aydın’ın bu güzel ilçesinde ağırlayan Nazilli Belediyemize teşekkür ediyorum. Şu an Aydın ilinde Türkiye’nin en büyük organizasyonlarından birini yapıyoruz. Aralık ayında da Türkiye şampiyonu olabilmek için mücadele edecekler. Ülkemizde ulusal anlamda en büyük organizasyonlarından biri olacak. Gerek hakem arkadaşlarımız gerek antrenörlerimiz büyük emek veriyor. İnşallah hepimiz için iyi bir turnuva programı olur. Ülkemize olimpiyatlarda ve Avrupa Şampiyonalarında madalyalar getirecek sporcularımızın yetişmelerine vesile olursunuz” diye konuştu.

Başkan Alıcık’ın spora büyük katkıları olduğunu ifade eden Nazlı, “Bize gösterilen bu nezaketi boş çevirmeyeceğiz. En kısa zamanda herhangi bir festival programında Nazilli’de bir boks şampiyonası düzenleyeceğiz. Türkiye şampiyonunun belediye meydanına gelerek maç yapmasını da sağlarız. Yeter ki siz alt yapıyı hazırlayın” diyerek sporseverlere müjde verdi. Konuşmaların ardından Başkan Yardımcısı Vardar, Nazilli’ye özgü ürünlerin bulunduğu hediye çantalarını vererek misafirleri uğurladı.

Düzenlenen yemeğe, Türkiye Boks Federasyonu Organizasyonlar Sorumlusu İsmail Nazlı, Aydın İl Temsilcisi Levent Danku, Türkiye Boks Federasyonu Sağlık Kurulu Üyesi Doktor Şeref Binboğa, Aydın Gençlik Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Temsilcileri ile boksun duayeni Uluslar arası Hakem Aziz Kılınç, Aydın Bölge Antrenörü Yavuz Kılınç, kulüp temsilcileri ve kulüp antrenörleri katıldı.

Kaynak: İHA