Bilecikspor Liderliğe Yükseldi

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 8’inci hafta müsabakasında Bilecikspor, kendi saha seyircisi önünde Pazaryerispor’u yenerek, liderliğe yükseldi.

Bilecik 1. Amatör Lig 2017-2018 futbol sezonu 8’inci hafta müsabakasında Bilecikspor, Pazaryerispor’u 3-0 yenerek, 8’de 8 yaparak 24 puanla liderliğe yükseldi. Maça iyi başlayan Bilecikspor maçın 24’üncü dakikasında Eruğrul Yağcı ile 1-0 öne geçti. Bu golden sonra ataklarını sürdüren Bilecikspor maçın 41’inci dakikasında Ahmet Tombak ile durumu 2-0’a getirirken, bu golde aynı zamanda ilk yarının skoru oldu. İkinci yarı da orta saha ikili mücadele halinde geçerken maçın 82’inci dakikasında Hidayet Tepe ile Bileickspor durumu 3-0’a getirdi. Bu gol aynı zamanda maçında skoru olurken, 7’inci haftaya puana puan girdiği 1308 Osmaneli Belediyespor’un ilk yenilgisi ile tanıştığı haftada Bilecikspor 24 puanla liderliğe yükseldi.

"Bu maç Hüseyin Toy’a geldin"

Maç sonu maçı değerlendiren Bilecikspor Antrenörü Hasan Kol, bu galibiyeti geçtiğimiz gece trafik kazası sonucu hayatını kaybeden öğrencisi Hüseyin Toy’a armağan ettiklerini belirterek, "Kazada hayatını kaybeden öğrencim Hüseyin Toy ve Ali Özkınacı’ya Allah’tan rahmet ailesine de sabırlar dilerim. Hayatlarının baharında böylesine üzücü bir kazada hayatlarını kaybettiler. Kazada yaralı olarak kurtulan Murat Başaran’a ise, acil şifalar dilerim. Maça gelecek olursak 7’inci haftaya aynı puanla girdiğimiz 1308 Osmaneli Belediyespor’un puan kaybettiği haftada bu maç çok önemliydi. 3 puanı 3 golle aldık. Şimdi önümüzde Osmaneli deplasmanında oynayacağımız 1308 Osmaneli Belediyespor maçı var. Bu maça iyi hazırlanıp o maçı kazanmak istiyoruz. O maçı kazanırsak aradaki fark 6’ya çıkacak ve çok avantajlı durumu geleceğiz. Bu maç öncesi iki takım taraftarlarına kendilerine yakışır bir şekilde maça gelerek, maç seyredeceklerini umuyorum. Bu zorlu maç öncesi 1308 Osmaneli Belediyespor’a da başarılar dilerim" dedi.

Kaynak: İHA