Aydın'da Boks Heyecanı Sona Erdi

Aydın’ı Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1. Grup Müsabakalarında temsil eden 7 sporcudan 5’i madalya kazarak büyük bir başarı elde etti.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanlığı’nın 2017 yılı faaliyet programında yer alan Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası 1. Grup Müsabakaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Efeler Atatürk Spor Salonunda 06 – 10 Kasım 2017 tarihlerinde arasında tamamlandı.

Aydın’da beş gün süren şampiyona 24 ilden 80 sporcunun katımıyla gerçekleştirildi.

Müsabakaları Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker ve İl Müdürlüğü şube müdürleri yanı sıra vatandaşlar ve sporcular izledi.

Aydın’dan 5 madalya

Aydın’ı temsilen katılan 7 sporcudan 5’i kürsüye çıkarak madalya kazandı ve Türkiye Şampiyonasında Aydın’ı temsil etmeye hak kazandı. 56 kg’da Muhammet Tobbaş 2’nci, 81 kg’da Hamdi Kuzgun 2’nci, 75 kg’da Ramazan Güney 3’üncü, 91 kg’da Erkan Yardımcı 3’üncü ve +91 kg’da Ömer Çağrı Karsak 3’üncü olarak Aydın’ı en iyi şekilde temsil etti.

Müsabakaların sonucunda derece elde eden sporculara Türkiye Boks Federasyonu tarafından madalya takdim edildi. Ayrıca dereceye giren sporcular Büyük Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Kaynak: İHA