Pamukkale Futbol Turnuvası Sona Erdi

Pamukkale Belediyesi tarafından 6’ıncısı düzenlenen futbol turnuvasında, final maçı sonrası şampiyon belli oldu.

Pamukkale Belediyesi tarafından 6’ıncısı düzenlenen ve yaklaşık 1 ay önce 31 mahalleden 40 takımın katılımı ile başlayan futbol turnuvası sona erdi. Eleme usulü yapılan maçlar sonunda Akköy Çerkezspor, Cumhuriyet Yıldızspor ve Kaplanlarspor takımları final grubunda mücadele etti. Grubun ilk maçında Cumhuriyet Yıldızspor Akköy Çerkezspor’u 6-5 yendi. Grubun ikinci maçına ise Kaplanlarspor cezalı ve sakat oyuncuları nedeniyle sahaya çıkamayan Akköy Çerkezspor’u hükmen 3-0 mağlup etti.

Final müsabakasını Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcısı Adnan Kaya, mahalle muhtarları ve çok sayıda sporsever izledi. Pamukkale’de 6. Futbol Şöleni Sonbahar 2017 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın şampiyonu final grubunu 6 puanla tamamlayan Kaplanlarspor olurken, 3 puanla Cumhuriyet Yıldızspor ikinci, Akköy Çerkezspor ise puansız ve üçüncü oldu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödülleri düzenlenen törenle verilirken, 6 puanla ulaşan Hacıkaplanlar mahallesinin Kaplanlarspor takımının 4 bin liralık hediye çeki, madalya ve kupası Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin tarafından takdim edildi.

Gelecek yıllarda da bu ve buna benzer etkinlikleri devam ettireceklerini belirten Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “İlkbahar 2018 Halı Saha Futbol Turnuvası’nın kayıtlarının Mart ayında alınması düşünülüyor. Turnuva maçları Nisan ayı ortalarında başlayacak. Pamukkale Belediyesi olarak günü birlik işler değil devamlılık arz eden işler yapmaya gayret gösteriyoruz. Biz bu turnuva maçlarının oynandığı sahaların yanında spor kompleksleri de yaptık. Ayrıca bedensel engelliler basketbol takımımız da 3. Sezonuna bu ay içinde başlıyor. Biz ilçe genelinde sporun yapılmasını yaygınlaşmasını istiyoruz. Bu nedenle düzenlediğimiz spor etkinlikleri ile hem gençlerimiz spora yönlendiriyoruz hem de kötü alışkanlıklardan uzak tutuyoruz. Pamukkale Belediyesi yarını bu günden daha iyi getirmek için çalışmalar yapmaya devam edecek” dedi.

Kaynak: İHA