Erol Bulut'tan Transfer Haberlerine Yönelik Açıklama

Evkur Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Bulut:'Ara transfer dönemi öncesi bazı oyuncularla görüşüp karar verdiğimize yönelik yapılan haberler tümüyle yalan'.

Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut, ara transfer dönemi öncesi bazı oyuncularla anlaşmaya vardıkları yönündeki haberleri yalanladı.

Bulut, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, medyada yer alan transfer haberlerinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Bulut, "Son zamanlarda takip ettiğimiz bazı yayın organları, bizim ağzımızdan aslı olmayan haberler yapıyor. Ara transfer dönemi öncesi bazı oyuncularla görüşüp karar verdiğimize yönelik yapılan haberler tümüyle yalan." ifadelerini kullandı.

Ara transfer dönemi için düşündükleri bazı futbolcular bulunduğunu aktaran Bulut, "Henüz görüştüğümüz veya işaret ettiğimiz herhangi bir futbolcu olmamıştır. Doğru zaman ve gün gelene kadar transferlerle ilgili konuşmamız yanlıştır. O gün geldiğinde açıklamayı yapacak kişi veya kişiler yine bizleriz. Doğru olan da budur." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA