Hekimoğlu Açıklaması 'Hedefimiz Şampiyonluk'

Hekimoğlu Doğanspor Kulüp Başkanı Semih Hekimoğlu, ligi Trabzon takımları üzerinde bitirerek şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirterek, asıl hedeflerinin ise 3. lige yükselmek olduğunu söyledi.

Bölgesel Amatör Ligin 7 . haftasında Cumartesi günü Bahçecikspor ile karşılaşacak olan Hekimoğlu Doğanspor, maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Cemal Gürsel Menteşe yönetiminde Ahmet Suat Özyazıcı sahasında yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Antrenmanı ziyaret eden Kulüp Başkanı Semih Hekimoğlu açıklamalarda bulundu.

Bahçecik maçını kazanıp galibiyet serisini devam ettirmek istediklerini söyleyen Hekimoğlu “Bölgesel Amatör Lig statüsü gereği bu hafta oynayacağımız Bahçecikspor maçı bizim için önemli bir maç keza önümüzde ki hafta Zağnos maçı da aynı şekilde öneme sahip ama öncelikli hedeflerimizde Trabzon takımlarının üzerinde ligi bitirmek var fakat genel tabloda asıl hedefimizin şampiyonluğu kazanarak 3. Lige yükselmek. Bu nedenle Bahçecikspor maçı bizim için diğer maçlardan bir farkı yok. Biz her maça kazanmak için çıkıyoruz. 2 haftalık bir galibiyet serisi yakaladık. Bu seriyi devam ettirmek için önümüzdeki maç bizim için çok önemli. İnşallah iyi oynayıp galip gelen taraf biz olacağız” dedi.

Dostça bir karşılaşma olmasını istediklerini belirten Hekimoğlu “Tabi ki Trabzon derbisi olması nedeniyle şehirde bir heyecan yaratıyor. Bizlerde de aynı heyecan var ama daha önce belirttiğim gibi genel tabloda Şampiyonluk istediğimiz için bizim için diğer rakiplerden farklı bir maç olmayacak. Bahçecikspor, sevdiğimiz, yakın dostluklar kurduğumuz bir camia keza aynı sahayı kullanıyoruz. Her gün yüz yüze bakıyoruz. O yüzden dostluğumuzun olduğu yakınlık duyduğumuz bir kulüp. Dostça bir karşılaşma olmasını diliyorum. Ancak herkes emek harcadığı için Cumartesi günü kazanan tarafın biz olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Son haftalarda performans adına yükselişte olduklarını ifade eden Hekimoğlu “Takımın performansına değinirsek eğer lige kötü bir başlangıç yaptık. Bu da çok normal. Yeni bir kulübüz. Geçen sezonki kadrodan 4-5 kişi bizimle devam ediyor. Yeniden kadro kurduk. Yabancı oyuncularımız var. Bu anlamda geniş bir yelpazemiz var. Kadroda ki oyuncu sayımız da geniş. O yüzden ilk haftalarda bir adaptasyon sorununun olduğu düşünüyorum. Ama daha sonrasında ilerleyen haftalarda performans bazında üstüne koyan bir ekip olduk. Kazandıkça bu özgüven daha da artacaktır. İyi bir ekibiz. Kadro olsun Teknik ekip olsun yönetimsel olsun her alanda başaracak kaliteye sahibiz. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA