Bandırmaspor Futbolcuları İzlemeden Almayacak

Bandırmaspor'un sözcüsü Erol Rüzgar, Bandırmaspor'a yerinde futbolcuları izlemeden almayacaklarını söyledi.

TFF 2. Lig Beyaz grup takımlarından Bandırmaspor'un basın sözcüsü Erol Rüzgar ile Teknik Direktör Mustafa Uğur ortak basın toplantısı düzenledi.

TOKİ tesislerinde düzenlenen toplantıda konuşan Rüzgar, ligin inişli çıkışlı uzun bir maraton olduğunu söyledi.

Gruplarının, hatta 2. Lig'in en iyi takımı olduklarını belirten Rüzgar, "Sabırlı olur ve Bandırmayla el ele verirsek, sezon sonunda gülen mutlaka mutlu sona ulaşırız. Teknik ekibimizin sonuna dek arkasındayız." dedi.

Yan bağları kopan ve ameliyat edilecek olan Haluk'un sezonu kapattığını aktaran Rüzgar, Gökhan Yılmaz'ın kart cezasının bittiğini, hastalığı geçen Erhan'ın da oynayacak duruma geldiğini aktardı.

Rüzgar, Saffet Güneş, Şansal Akacan, Faruk Ahlatlı ve Mustafa İzgi'den oluşan futbolcu izleme ekibi kurduklarını belirtirken, "Bu ekibimiz teknik heyetimizin yönlendirdiği futbolcuları izliyor. Bundan sonra izlemeden hiçbir futbolcu almayacağız." diye konuştu.

Bandırmaspor Teknik Direktörü Mustafa Uğur da yaptığı konuşmada, 2. Lig Beyaz Grup maçlarında ilk 10 haftayı geride bıraktıklarını belirtti.

İlk 10 hafta sonunda, takımın puan açısından istedikleri yerde olduğunu ifade eden Uğur, 3, 4 kaliteli oyuncuya daha ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

Kaynak: AA