Aliağaspor, Kınık Deplasmanına Hazırlanıyor

İzmir Süper Amatör Ligi Kırmızı Grup’ta mücadele eden Aliağaspor, ligin 6. haftasında oynayacağı Kınık Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Ligin son karşılaşmasında sahasında Çamdibi Altınokspor’u Fatih Özece’nin 6. dakikada attığı tek golle mağlup eden Aliağaspor, deplasmanda karşılaşacağı Kınık Belediyespor maçı hazırlıklarına devam ediyor. Sarı-siyahlı takım Toki Sahasında Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin yönetiminde yapılan son idmanda tam saha çift kale maç yaptı. Taktik varyasyonlar üzerinde duran oyuncuların hırsı da dikkatlerden kaçmadı.

Antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aliağaspor Teknik Sorumlusu Polat Çetin, sezon sonunda şampiyon olmayı hedeflediklerini ifade ederek, “Geçen hafta zorlu bir maç oynadık. Erken sakatlıklar biraz canımızı sıktı. David’in ve Umut’un ilk yarıda sakatlanması planlarımızı biraz değiştirdi. Skor anlamında hedeflediğimiz skoru aldık. Üç puan tabi ki hedefimizdi, ama oyun anlamında beklediğimizin biraz altında kaldık. Bu haftaya kadar skor anlamında planlarımız devam ediyor, ancak taraftarımızın ve bizlerin de beklentisi olan mükemmel oyun biraz daha zamanımızı alacak. Bunu düzeltmek için uğraşıyoruz. Hedefe ulaşacağımızdan eminiz. Taraftarlarımızdan bize inanıp güvenmesini, her türlü şartta bizi desteklemesini bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA