Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren Açıklaması 'Yeni Sezon İçin Heyecanlıyız Ve Sorumluluğumuzun Farkındayız'

Vakıfbank Spor Kulübü, 2017-2018 sezonu için Vakıfbank Spor Sarayı’nda açılış toplantısı düzenlendi. Toplantıda konuşan Vakıfbank Spor Kulübü Başkanı Osman Demren, “Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni sezon için çok heyecanlıyız ve sorumluluğumuzun farkındayız" dedi.



Geçtiğimiz sezon müzesine ikinci Kulüpler Dünya Şampiyonası ve üçüncü Avrupa Şampiyonlar Ligi kupasını getiren VakıfBank, sezonu açtı. Vakıfbank Spor Sarayı’nda gerçekleşen açılış toplantısında konuşan Vakıfbank Spor Yönetim Kurulu Başkanı Osman Demren, “Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyoruz. Yeni sezon için çok heyecanlıyız ve sorumluluğumuzun farkındayız. Kulüp açısından baktığımızda uluslararası turnuvalarda Türkiye’nin dünyadaki en başarılı kulübüyüz. Biz bu başarılarımızı devam ettirerek Türkiye’ye katkıda bulunmaya devam edeceğiz. Bu başarıların temel sebebi bankamız ve sponsorlarıdır. Destekler sayesinde iyi ve kaliteli bir takım oluşturuyoruz. Dünya’nın en iyi teknik ekibiyle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yeni spor okullarını faaliyete geçirdiklerini belirten Demren, “Kuruluş yerimiz olan ve Türk voleyboluna önemli sporcular yetiştirmiş olan Ankara’da 1, İzmir’de ise 3 yeni spor okulunu faaliyete geçirdik. Yakın gelecekte İstanbul’un Avrupa Yakası’nda ve diğer şehirlerimizde yeni okullar açmayı planlıyoruz. Bu okullarda yetişecek olan voleybolcuların, hem VakıfBank’a hem de Türk voleyboluna büyük hizmetlerde bulunacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yeni sezonun tüm sporcu ve kulüpler için hayırlı olmasını dileyen Osman Demren, “İnşallah, voleybol ailesi olarak güzel ve keyifli bir sezon geçiririz. Sonunda hak edenin kazandığı ve kazananın alkışlandığı turnuvalar yaşarız” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA